iCloud-agenda toe voegen aan de Outlook app op je iPhone (iOS)

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 2:48 PM

Het is mogelijk om iCloud-accounts toe te voegen aan de Outlook app op je iPhone.

Dit kun je doen door de volgende stappen uit te voeren:
  1. Open de Outlook app op je iPhone
  2. Blader naar het agenda tabblad (onderin de app)
  3. Open de agenda instellingen (links bovenin)
  4. Kies het + (plus symbool, links bovenin) en vervolgens Account toevoegen.
  5. Vul hier de account gegevens in.

Als je iCloud-account een gratis e-mailservice gebruikt, zoals Gmail, Hotmail, Outlook of Yahoo, zal de Outlook Mobile-app automatisch proberen om dat account toe te voegen via de gratis e-mailservice.

Je kunt dit oplossen door de optie Account handmatig instellen in Outlook Mobile te selecteren.

Vervolgens kun je op "iCloud" tikken en je iCloud-gegevens invoeren.

Je moet waarschijnlijk een app-specifiek wachtwoord genereren met behulp van deze instructies:

1. Meld je aan op appleid.apple.com
  2. Selecteer in de sectie Aanmelden en beveiliging de optie App-specifieke wachtwoorden.
  3. Selecteer Genereer een app-specifiek wachtwoord of selecteer de knop Toevoegen (+ (plus symbool), en volg de stappen op je scherm.
  4. Voer het app-specifieke wachtwoord in of plak het in het wachtwoordveld van de app.