Handtekening instellen Microsoft Outlook app op je telefoon of tablet

Gewijzigd op Tue, 08 Mar 2022 om 10:36 AM

De Microsoft Outlook app neemt de e-mailhandtekening niet over van de desktopversie op jouw PC. Standaard staat hier reclame van Microsoft en is op de volgende manier te personaliseren:

1. Open de Microsoft Outlook app op je telefoon of tablet
  2. Druk op de knop naast Postvak IN

3. Druk op het tandwiel voor de instellingen

4. Druk op Handtekening

5. Klik op de tekst om de handtekening te wijzigen

6. Voer de gewenste handtekening in en druk op het vinkje rechtsboven

7. De handtekening is nu opgeslagen

8. TIP Het is helaas niet mogelijk om een afbeelding en / of logo toe te voegen als handtekening bij gebruik van Outlook op de mobiele telefoon en / of tablet (Zie afbeelding hieronder met de melding)