Helderheid van je monitor instellen

Gewijzigd op Sat, 16 May 2020 om 11:09 AM

Dit artikel beschrijft hoe je de helderheid van je monitor kunt wijzigen:

Model P2317H en P2417H

etGf5BC45kIllvTyGr6iM_SeQwAuEZs1Og

Deze monitor is geleverd in 2018/2019. Er zitten 4 knoppen rechtsonder op de rand van de monitor.

R-JGDp6fQ2EdSyBsjQ0LcpaCzF00YzrezQ

De instellingen kunnen worden gewijzigd via een menu dat je bediend met de 4 knoppen:

qqsx6WbqMzwg-XnFCrQofOA0UvhiugFyDg

Gebruik de 4 knoppen om door het menu te bladeren en instellingen te wijzigen. En menu wordt vanzelf weer gesloten (en je aanpassingen worden opgeslagen) als je even niets doet.

In dit menu stel je de helderheid (Brightness) in via de bovenste keuze.