Wanneer je op je desktop pc gebruik maakt van gedeelde mailboxen komen deze vanzelf in de linker kolom te staan. In de Outlook app op je telefoon of tablet is dit niet het geval. Hiervoor moet je zelf nog even aan de slag.

Met onderstaande stappen zul je zien dat dit heel eenvoudig is.

• Open de Outlook app
  • Druk op het account icoontje links van de tekst Postvak IN. Dit staat helemaal links boven.
  • Druk op de envelop met de blauwe '+'
  • Kies vervolgens voor Gedeeld postvak toevoegen
  • Vul hier de mailbox in welke je nodig hebt. In ons geval bijvoorbeeld support@code54.nl
  • Druk op doorgaan
  • Je ziet nu de extra mailbox er bij staan.