Balk in beeld / gedeelte scherm ontbreekt

Gewijzigd op Mon, 08 Aug 2022 om 08:23 AM

We hebben van sommige gebruikers vernomen dat in heel sporadische gevallen het scherm van Windows niet goed bijgewerkt wordt. Je ziet dan bijvoorbeeld een witte balk boven in je scherm. Een deel van de applicatie die daar te zien zou moeten zijn, is 'weg'.

Dit lijkt op een fout in de video-driver. Totdat dit definitief opgelost is, kun je het probleem verhelpen door op de volgende toetscombinatie te drukken:

CTRL+WIN+SHIFT+B