Balk in beeld / gedeelte scherm ontbreekt

Gewijzigd op Fri, 03 Feb 2023 om 02:38 PM

We hebben van sommige gebruikers vernomen dat in heel sporadische gevallen het scherm van Windows niet goed bijgewerkt wordt. Je ziet dan bijvoorbeeld een witte balk boven in je scherm. Een deel van de applicatie die daar te zien zou moeten zijn, is 'weg'.

Dit lijkt op een fout in de video-driver. Totdat dit definitief opgelost is, kun je het probleem verhelpen door op de volgende toetscombinatie te drukken:

CTRL+WIN+SHIFT+B

Een definitieve oplossing moet komen in de vorm van een driver-update. Updates worden in principe automatisch geïnstalleerd maar als je dit probleem hebt:

1. Klik dan op Start > Instellingen zoek naar Updates en installeer updates.
  2. Kijk ook onder het kopje Optionele Updates omdat daar de drivers staan.

In principe mag je altijd alle updates installeren.