Het Projecten-scherm geeft direct een overzicht van besteedde uren en gefactureerde bedragen.
Deze getallen zijn de som van alle onderliggende projectfasen.

N5S9Bz1W6_0NeMosJh0sqBmXc3Q_E_reUg

Fasen

Omdat per projectfasen met verschillende budgetten gewerkt kan worden (fixed-price / regie, etc.) dien je het project te openen om de prestaties per projectfase te zien:

UDKzLBQlEdwqg_EP9_0ffE_2-N9O5Obo_A

Bij het openen van de projectfase zelf worden alle details getoond:

a2zZyQMpdo5peZSHc3AYX5F1NXux0n4taQ

Details tonen grafisch het 'verbruik' van het budget en in detail een overzicht van gewerkte uren, gefactureerde omzet en nog gereedstaande declaraties (deze worden als omzet meegeteld).

Tip: Klik in dit scherm opĀ Declaratie Maken om voor deze projectfase een declaratie te maken. Bijvoorbeeld om een aanbetaling in rekening te brengen of een mijlpaal van een project.