Microsoft Windows 10 bijwerken

Gewijzigd op Sat, 16 May 2020 om 11:13 AM

Om de beschikbare updates te bekijken en installeren klik op de startknop en ga vervolgens naar InstellingenBijwerken en beveiligingWindows Update. In dit scherm geeft Windows de status aan bijvoorbeeld Zoeken naar updates of Updates beschikbaar. Hieronder is ook de status van de afzonderlijke updates af te lezen.

De updates worden automatisch gedownload, maar de gebruiker zal af en toe de updates zelf moeten installeren. Dit kan op de volgende manier:

Opnieuw opstarten vereist: druk op de knop Nu opnieuw opstarten

Let op: Sommige updates nemen een behoorlijke tijd in beslag. Je kunt daarom het beste de updates installeren net voordat je werkdag er op zit.