Contactenpersonen toevoegen aan telefoonboek

Gewijzigd op Do, 5 Sep om 2:02 PM

Het is mogelijk om contactpersonen toe te voegen aan het telefoonboek. Op die manier zie je de naam van degene die belt en kun je iemand bellen vanuit het telefoonboek.

Als gebruiker kun je zelf het telefoonboek bijwerken, mits je een account hebt op de telefooncentrale. Zo'n account wordt door ons verstrekt.

De procedure is:

1. Ga naar https://pbx.domain.lan:8089/contacts/contactManager en log in met je account.
  2. Ga naar het tabblad External Contact en klik op + Add
  3. Vul hier de gegevens van de contactpersoon in en gebruik hier alleen:
    1. Mobile Number: hier vul je het telefoonnummer in (ook als het geen mobiel nummer is), in de indeling +31492202054
    2. First Name: hier vul je de naam in (niet alleen de voornaam).
    3. De rest van de velden kun je leeg laten.

4. Klik op Save
  5. Klik op Apply Changes (boven in het scherm)

De contactpersoon is nu toegevoegd aan het adresboek. Het nieuwe adresboek wordt binnen enkele ogenblikken overgenomen door de telefoons en WAVE-applicatie.