Grandstream GXP2135 - Aan- en afmelden op wachtrij

Gewijzigd op Di, 22 Okt om 9:01 AM

Om ervoor te zorgen dat jouw telefoon overgaat bij inkomende gesprekken, is het nodig je aan te melden op de wachtrij.

Dit is mogelijk om door op de knop direct onder Aanmelden te drukken.

Dit artikel is alleen van toepassing indien je gebruik maakt van een wachtrij.

Wanneer je het toestel verlaat, of niet in staat bent om de telefoon te antwoorden, is het van belang om je af te melden van de wachtrij. Druk dan op de knop direct onder Afmelden.

Hierdoor kan de telefooncentrale 'weten' of er iemand aanwezig is, of niet en blijven bellers niet onnodig in de wachtrij hangen (omdat er niemand aanwezig is).