Grandstream GXP2135 - Doorverbinden

Gewijzigd op Vr, 6 Sep om 11:57 AM

Dit document beschrijft de procedure voor het doorverbinden.

Dit is mogelijk op twee manieren.

Optie 1

Wanneer je in gesprek bent kunt je direct op één van de programmeerbare toetsen drukken:

De telefoon gaat nu over bij de persoon waarnaar je gaat doorverbinden. Wanneer deze opneemt kun je ruggespraak houden. Je zet het gesprek daarna door wanneer jij ophangt.

Optie 2:

1. Druk op de doorverbind toets
  2. Voer het extensienummer in van de persoon naar wie je het gesprek wilt doorzetten en druk op de knop onder AttTrnf (Attended Transfer = Met ruggespraak)

De telefoon gaat nu over bij de persoon waarnaar je gaat doorverbinden. Wanneer deze opneemt kun je ruggespraak houden. Je zet het gesprek door wanneer je ophangt.

Een gesprek terugnemen op eigen initiatief

Wil je het doorverbinden annuleren dan kan dat op de volgende manier:

Wanneer de persoon nog niet heeft opgenomen kan dat met de Cancel knop, deze komt dan zo in beeld:

Heb je toch al iemand aan de lijn, dan kan dat door op Split te drukken:

Vervolgens krijg je een aantal nieuwe opties waarbij EndCall en NewCall van belang zijn:

EndCall: Je beëindigt hiermee ruggenspraak met diegene waarnaar je het gesprek wilde doorverbinden.

Hierna moet je het originele gesprek weer opnemen door op jouw lijn te drukken (dit is de knop helemaal linksboven op het toestel)

NewCall: Je kunt het huidige gesprek proberen door te verbinden naar een andere persoon.