Computer uitzetten of herstarten

Gewijzigd op Sat, 16 May 2020 om 11:11 AM

De standaard-uitschakel opties zijn door ons verwijderd om 2 redenen:

1. Je kunt de computer 's nachts beter aan laten staan zodat hij onderhoud kan (updates, en dergelijke)
  2. Om te voorkomen dat thuiswerkers per abuis hun computer op kantoor uitzetten (in de plaats van de computer thuis

Hoe uitzetten of herstarten?

Op kantoor

Op kantoor als je achter de pc zit:

• Meld je af in Windows: Selecteer Start en kies aan de linkerkant van het Startmenu het pictogram Accounts (of de afbeelding) en selecteer Afmelden.
    OnUbegqKy3zlEcti4HvKRg0dkE5wbEoPaA
  • Nadat je afgemeld bent, klik rechts onder op het Power-icoontje en kies Afsluiten of Opnieuw Opstarten:
    iD-DBeu_b6cOaJSrdzapVpReduNUI-g56A

Op afstand

Wanneer je vanuit thuis je kantoor-pc overgenomen hebt kun je de kantoor-pc op de volgende manier herstarten:

1. Druk tegelijk op CTRL-ALT-END
    2. Kies rechtsonder Opnieuw opstarten
      7gHWZkt2T01IvGxSpOj013-GgsJgXiV8Ww