Verzonden mail intrekken.

Gewijzigd op Thu, 04 Aug 2022 om 09:43 AM

• Kies in het mappenvenster aan de linkerkant van het Outlook-venster de map Verzonden items.
  • Open het bericht dat u wilt intrekken door op de mail te dubbelklikken
  • Selecteer op het tabblad Bericht de optie Acties (Actions) > Dit bericht intrekken (Recall this message). Het kan zijn dat je je lint (Ribbon) op "Classic Ribbon" moet zetten.

Zie je die functionaliteit niet, beschik je waarschijnlijk niet over een Exchange-account of is deze functie in jullie organisatie niet beschikbaar.

Een bericht dat wordt beveiligd door Azure Information Protection kan niet worden teruggetrokken, dat geldt ook als je de webversie van Outlook gebruikt.

• Klik op Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht en klik vervolgens op OK.
  • Wanneer het bericht nog niet gelezen was krijg je een bevestiging per email dat het intrekken geslaagd is.