Mijn pc op kantoor opstarten vanuit thuis

Gewijzigd op Fri, 26 Feb 2021 om 02:10 PM

Dit is een nieuwe functie en moet bij elke klant geinstalleerd worden. Het is mogelijk nog niet voor jullie beschikbaar.

Je kunt vanuit thuis je pc op kantoor opstarten. Om dit mogelijk te maken dien je één keer op kantoor de volgende website te bezoeken: http://opstarten.domain.lan. Hier kun je jouw systeem registreren door Het Code54 nummer (bijvoorbeeld C0010) in te voeren en je pc een naam (Bijvoorbeeld PC Niels) te geven.

Daarna kun je dezelfde website thuis openen om je pc op te starten. Doe daarvoor het volgende:

1. Maak de OpenVPN verbinding zoals je altijd doet om thuis te kunnen werken
  2. Ga naar de website http://opstarten.domain.lan
  3. Klik op de opstart-knop van jouw systeem