Het is mogelijk om je Office365 account te configurereen op je iOS device met onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen en kies Wachtwoorden en accounts
  2. Kies Nieuwe account en selecteer vervolgens Exchange
  3. Vul hier je E-mail in en geef een beschrijving van dit account en kies Volgende
  4. Kies in het pop-up scherm de optie Log in
  5. Vul in het volgende scherm het bij Stap 3 horende wachtwoord in en kies Aanmelden
  6. Wanneer twee-factor-authenticatie is ingeschakeld zal er gevraagd worden om deze inlogpoging goed te keuren. Wanneer dit niet het geval is kom je vanzelf uit bij de volgende stap
  7. Activeer de gewenste onderdelen om te synchroniseren en kies Bewaar
  8. Het account met eerder ingevoerde beschrijving van stap 3 zal te zien zijn bij de Accounts