Een herinnering ontvangen wanneer je uren vergeet in te voeren

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 02:59 PM

Je kunt Tickney een email laten sturen wanneer je vergeten bent uren in te voeren.

Ga hiervoor naar je profiel-instellingen via het persoon-icoontje rechtsboven in het scherm:

Open tabblad Herinneringen

Onder het kopje Waarschuw mij als ik uren vergeet in te voeren geef je op hoeveel uren je normaal gesproken op een dag werkt.

Hoe het werkt

Indien je minder uren hebt ingevoerd dan hier opgegeven is, wordt er een herinnering naar je gemaild op Tijdstip email
Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om na werktijd een email te sturen (zoals in het voorbeeld hierboven).

Een andere toepassing is:  instellen dat je 7 uur gewerkt moet hebben en de mail om 16:00 uur laten verzenden. Je ontvangt dan om 16:00 uur al een email als op je op dat moment nog geen 7 uur hebt ingevoerd in Tickney.