Bestanden herstellen met Vorige Versies

Gewijzigd op Sat, 16 May 2020 om 11:27 AM

Met Vorige Versies kun je zelf een bestand of map terugzetten naar een x-aantal uren of zelfs dagen geleden.

Wanneer je met de rechtermuisknop op een map klikt, zie je een tabblad Vorige versies

g3yhR6cPZoyPt5to6SmYkfqoqKkN_afKBQ

Selecteer hier een tijdstip en kies Open. Windows opent de map of het bestand dan zoals het op dat tijdstip was. Daarna kun je eruit kopiëren (kopiëren en plakken of slepen) wat je nodig hebt.

Je kunt er ook voor kiezen om de hele map te herstellen (met de knop Terugzetten) naar dit tijdstip zonder hem eerst te openen.

Bel ons gerust bij twijfel, dan kijken we met je mee. Het is goed om zelf te weten hoe dit werkt want het is vaak handig, maar zeker wanneer je complete mappen hebt verwijderd is het wel een beetje oppassen met het verslepen.

Naast deze doe-het-zelf oplossing hebben we ook altijd nog backups van elke nacht. Die kunnen we ook terugzetten.