Gebruikers kunnen de mogelijkheid krijgen om uren van anderen in te zien. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer gebruikers dienen te weten of collega's al bij een klant zijn geweest.


Je stelt dit in bij de Instellingen van de gebruiker. Om daar te komen

  1. Open je je eigen organisatie in Organisaties (https://app.tickney.com/Organizations).
  2. Open de persoon waarvoor je de rechten wilt instellen
  3. Klik op het Instellingen symbooltje
  4. Wijzig de permissies voor Inzien uren van anderen


Er zijn 3 niveau's deze permissie:


PermissieOmschrijving
Alleen eigen urenGebruiker kan alleen uren invoeren voor zichzelf en kan alleen zijn/haar eigen uren zien.
In het Statistieken-menu ziet de gebruiker alleen zijn/haar eigen uren.
Alle uren, anoniemGebruiker ziet de uren van andere in het uren-invoeren scherm. De uren van anderen worden samengevoegd getoond als "anoniem". Het is dus niet te herleiden welke uren bij welke individuele persoon horen.
Gebruiker kan alleen zijn/haar eigen uren invoeren.
In het Statistieken-menu ziet de gebruiker alleen zijn/haar eigen uren.
Alle uren, met namenGebruiker ziet alle uren met de namen van de personen en kan fileren op individuele uren. Ook kan gebruiker uren namens anderen invoeren.
In het Statistieken-menu ziet de gebruiker de uren van iedereen gespecificeerd.