Extra gebruikers toevoegen

Gewijzigd op Wed, 12 Apr 2023 om 02:48 PM

Bij alle betaalde licentievormen is het mogelijk extra Tickney-gebruikers aan te maken.

Met het gratis abonnement is het niet mogelijk om gebruikers toe te voegen

Volg deze stappen voor het aanmaken van extra gebruikers:

1. lik op Stamgegevens > Instellingen
  2. Controleer in tabblad Licentie of het abonnement een betaald abonnement is (met FREE is het niet mogelijk extra gebruikers aan te maken)
  3. Klik in ditzelfde tabblad op het linkje bij Eigen Organisatie, je opent nu je eigen organisatie

zdURCoQvFqOLPWsUshTLsvLqyma4YbURag
  4. Voeg de nieuwe gebruiker toe bij Personen (als hij/zij daar nog niet staat). Als de persoon hier toegevoegd is kan je al uren op zijn/haar naam boeken maar de persoon kan zelf Tickney nog niet gebruiken. Daarvoor dient hij naast een Persoon ook als 'gebruiker' ingeschakeld te zijn.
  5. Klik op de tandwieltjes om het scherm te openen waarmee je een Persoon ook als Tickney-gebruiker (User) kunt inschakelen
    Gebruik de knop Account maken

6jmCRLzgd3WdZH8CswYh5iac95ghBkRE8g

6. Na het aanmaken van de gebruiker worden extra opties getoond voor het instellen van rechten:
    BtUiDvvqazMBEHEnLjMCzrDETBlEIaH4sw