Geen geluid (of men kan mij niet horen) in Microsoft Teams

Gewijzigd op Sat, 16 May 2020 om 11:15 AM

Wanneer mensen jou niet kunnen horen

1. Wanneer je op een laptop werkt kan het zijn dat je laptop een speciale functie-toets heeft waarmee je de microfoon kunt aan/uit zetten. Bijvoorbeeld:
    maC6ZCMOMg7e8yez8vmp5M_4OpIl4-AHqA
  2. Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekertje rechtsonder bij de klok.
  3. Open Sound Settings
    U7UpVpXL1Dc_9kK-NhDsmnQq0LxwT6Ei6g
  4. Controleer onderstaande instellingen:
    9-K50hUVnwu1PVeRfVfNdzNvR5JWhm61Tw
  5. Klik op Device Properties om het volume van de microfoon te regelen:
    yS3xZGCHPppc-NZII1vb8KHpEk8qyRVuIg
  6. In Microsoft Teams, open Instellingen (via rechtermuisknop op het Teams icoontje bij de klok)
    OIb5GkwTN0SG0spKibwNyzXzxqhYiFy7_g
  7. Controleer ook hier of de juiste microfoon is gekozen. En klik op de knop om een test-gesprek op te nemen en terug te luisten:
    ifGt1dXsMiCpcdhKkkedRqHPbYKCcDfKEQ
  8. Wanneer een test-gesprek goed gaat kun je ervanuit gaan dat de microfoon en Teams goed werken. Hoort men je nog steeds niet? Controleer dan ook tijdens het gesprek of je de microfoon niet uitgeschakeld hebt (Mute functie). Er staat dan een streep door je microfoon.
    3be5NpDYek_sJg0gPHAU3xyKsv13xzHhig