Een Fixed-Price project factureren

Gewijzigd op Sat, 16 May 2020 om 11:41 AM

Fixed-Price projecten worden gewerkte uren niet direct omgezet in Declaraties. De uren worden immers niet 1 op 1 gefactureerd. In de plaats daarvan verschijnen er wel slotjes bij de uren:

UpFD20qjCurvghPS3-uxdmCLmb5YFnhrug

Het slotje geeft aan dat de uren definitief zijn gemaakt.

Tip: Wanneer je de muis boven het slotje houdt wordt aanvullende uitleg over de betekenis gegeven

Aangezien er geen Declaratie volgt uit de gewerkte uren gemaakt dien je zelf een deel van het Fixed Price project te declareren, bijvoorbeeld wanneer een aanbetaling gedaan moet worden, een mijlpaal is voltooid of het hele project is afgerond.

Open hiervoor de desbetreffende projectfase en klik op Declaratie Maken:

9EGHua2LzRGEtRNg5U3QaWdXiCL1ChFDUQ

Dit opent een scherm waarin de details van de Projectfase getoond worden en berekend wordt wat er nog aan openstaand budget te factureren is:

obAWUyVC5lXb9MSiWF94ixFEd1AU_kH9wA

Het Bedrag Declareren kan worden aangepast en door op Declaratie Maken te klikken creëer je een Declaratie die gereed staat voor facturatie.